Ty decydujesz. My usuwamy.

Dowiedz się, jak poprosić o trwałe usunięcie danych Twoich i Twojego dziecka z Flipr. Usuwamy wszystko w ciągu 30 dni — bez skomplikowanych formularzy.

Usuwanie danych

Ty decydujesz. My usuwamy.

W Flipr (Fliprworld) możesz w dowolnym momencie poprosić o trwałe usunięcie danych Twoich i Twojego dziecka z naszych systemów. Żadnych długich formularzy, żadnych ukrytych kroków — wystarczy jeden e-mail i gotowe.

Ostatnia aktualizacja

17 czerwca 2026 r.

Poproś o usunięcie teraz

Nasze obietnice przy usuwaniu

Trzy proste zasady, których zawsze przestrzegamy.

Usunięcie w ciągu 30 dni

Szybko potwierdzimy Twoją prośbę i usuniemy wszystkie Twoje dane w ciągu 30 dni.

Wszystko znika

Profile, awatary i historie — wszystko zostaje trwale usunięte z naszych systemów.

Bez dróg na skróty

Nie sprzedajemy danych i nie przechowujemy kopii u podmiotów trzecich po złożeniu przez Ciebie prośby o usunięcie.

Dwa zakończenia

Z Flipr

Wysyłasz jeden e-mail. Potwierdzamy, usuwamy wszystko w ciągu 30 dni i dajemy Ci znać, gdy proces zostanie zakończony.

Bez jasnych zasad

Przeszukujesz formularze, czekasz na odpowiedzi i nigdy nie masz pewności, czy Twoje dane faktycznie zniknęły.

1. Jak poprosić o usunięcie

Wyślij do nas wiadomość e-mail z adresu, na który zostało zarejestrowane Twoje konto. Użyj poniższego tematu, a natychmiast znajdziemy Twoje konto.

Napisz z adresu e-mail konta

Użyj tego samego adresu, którego użyłeś do stworzenia swojego konta Flipr.

Użyj właściwego tematu

Wpisz "Usuń moje dane" w temacie wiadomości, abyśmy mogli łatwo zidentyfikować Twoją prośbę.

Potwierdzamy i usuwamy

Potwierdzimy Twoją prośbę i usuniemy Twoje dane w ciągu 30 dni.

Temat

Usuń moje dane

2. Jakie dane zostaną usunięte?

Po otrzymaniu prośby o usunięcie, usuwamy:

Twoje imię i adres e-mail

Wszystkie utworzone postacie i awatary (Twoje dziecko, rodzina, przyjaciele, zwierzęta)

Wszystkie wygenerowane historie powiązane z Twoim kontem

3. Dane płatnicze

Flipr nie przechowuje samodzielnie szczegółów kart płatniczych. Zakupy są bezpiecznie przetwarzane przez Apple lub Google Play. Jeśli chcesz usunąć dane płatnicze, skontaktuj się bezpośrednio z odpowiednim dostawcą usług płatniczych.

4. Okres przechowywania

Niektóre informacje mogą być przechowywane do 30 dni po zgłoszeniu żądania ze względów technicznych lub prawnych (np. wymogi księgowe), po czym zostaną trwale usunięte.

Często zadawane pytania dotyczące usuwania

Jak długo trwa usuwanie moich danych?

Szybko potwierdzimy Twoją prośbę i usuniemy wszystkie dane osobowe, awatary i historie w ciągu 30 dni.

Czy mogę się rozmyślić po poproszeniu o usunięcie?

Tak — o ile nie sfinalizowaliśmy jeszcze procesu usuwania. Wyślij do nas jak najszybciej nową wiadomość, a zatrzymamy proces.

Czy historie i awatary mojego dziecka również zostaną usunięte?

Tak. Wszystkie postacie, awatary i wygenerowane historie powiązane z Twoim kontem zostaną trwale usunięte.

Co z moimi zakupami w App Store lub Google Play?

Nie możemy usunąć danych płatniczych za Ciebie — musisz to zrobić bezpośrednio przez Apple lub Google. Sami nie przechowujemy danych kart płatniczych.

Dlaczego możecie przechowywać niektóre dane do 30 dni?

Pewne informacje mogą być przechowywane przez krótki czas ze względów technicznych lub prawnych (np. wymogi księgowe), ale po ich upływie są trwale usuwane.

Gotowy na usunięcie swoich danych?

Wyślij do nas e-mail z tematem "Usuń moje dane" z adresu powiązanego z Twoim kontem i gotowe.

Napisz do