Θέλετε να χαρίσετε στο παιδί σας μια μαγική εμπειρία ιστοριών. Αλλά πριν δημιουργήσετε ένα προφίλ με το όνομα, τη φωτογραφία και τα οικογενειακά στοιχεία του παιδιού σας — θέλετε φυσικά να μάθετε: είναι αυτά τα δεδομένα ασφαλή; Είναι ένα απολύτως θεμιτό ερώτημα. Και αξίζετε μια ειλικρινή απάντηση.
Ναι, τα δεδομένα των παιδιών σας είναι ασφαλή στο Flipr. Συμμορφωνόμαστε με τον GDPR και αποθηκεύουμε μόνο τις απαραίτητες πληροφορίες, όπως όνομα και έτος γέννησης, για την εξατομίκευση των ιστοριών. Διαγράφουμε τις αρχικές selfies μετά τη χρήση, δεν πουλάμε ποτέ τα δεδομένα σας και σας δίνουμε πάντα τον πλήρη έλεγχο για την οριστική διαγραφή των στοιχείων σας.
Το Flipr αποθηκεύει τις ακόλουθες πληροφορίες όταν δημιουργείτε ένα προφίλ:
Όνομα και έτος γέννησης του παιδιού — χρησιμοποιούνται για την προσαρμογή των ιστοριών στην ηλικία του παιδιού και την εξατομίκευση της εμπειρίας.
Εικόνες Avatar — εάν ανεβάσετε μια selfie, χρησιμοποιείται για τη δημιουργία του avatar του παιδιού σας. Η αρχική εικόνα δεν αποθηκεύεται μετά τη δημιουργία του avatar.
Πληροφορίες χαρακτήρων — ονόματα και τύποι των χαρακτήρων που δημιουργείτε (οικογένεια, φίλοι, κατοικίδια).
Ιστορίες — οι ιστορίες που δημιουργούνται αποθηκεύονται ώστε να μπορείτε να τις διαβάσετε ξανά.
Πληροφορίες πληρωμής — τις διαχειρίζεται ο πάροχος πληρωμών μας και δεν αποθηκεύονται στους διακομιστές του Flipr.
Το Flipr χρησιμοποιεί τα δεδομένα σας για έναν σκοπό: να προσφέρει στο παιδί σας την καλύτερη και πιο προσωπική εμπειρία ιστοριών.
Δεν πουλάμε τα δεδομένα σας σε τρίτους. Δεν τα χρησιμοποιούμε για διαφημίσεις. Δεν τα μοιραζόμαστε με άλλες εταιρείες.
Το Flipr είναι μια δανέζικη εταιρεία και συμμορφώνεται με τον Ευρωπαϊκό Γενικό Κανονισμό Προστασίας Δεδομένων (GDPR).
Αυτό σημαίνει, μεταξύ άλλων, ότι:
Τα προσωπικά δεδομένα των παιδιών προστατεύονται ειδικά υπό τον GDPR. Το Flipr διαχειρίζεται τα δεδομένα των παιδιών με επιπλέον προσοχή:
Εάν επιλέξετε να ανεβάσετε μια selfie του παιδιού σας για τη δημιουργία ενός avatar, επεξεργαζόμαστε την εικόνα ως εξής:
Μπορείτε ανά πάσα στιγμή να διαγράψετε το avatar από το προφίλ σας.
Ναι — μπορείτε ανά πάσα στιγμή να διαγράψετε τον λογαριασμό σας και όλα τα σχετικά δεδομένα. Αυτό γίνεται στις Ρυθμίσεις → Λογαριασμός → Διαγραφή λογαριασμού.
Όταν διαγράφεται ο λογαριασμός σας, όλα τα δεδομένα αφαιρούνται οριστικά εντός 30 ημερών.
Το Flipr δημοσιεύει μια επιλογή από ιστορίες με υψηλή βαθμολογία στο fliprworld.com για έμπνευση. Πριν δημοσιευτεί μια ιστορία, ανωνυμοποιείται πλήρως:
Μπορείτε ανά πάσα στιγμή να εξαιρεθείτε από τη συμμετοχή των ιστοριών σας σε αυτό το πρόγραμμα μέσω των Ρυθμίσεων.
Το Flipr αποθηκεύει μόνο ό,τι είναι απαραίτητο για να προσφέρει στο παιδί σας την καλύτερη εμπειρία. Δεν πουλάμε δεδομένα, δεν μοιραζόμαστε δεδομένα και συμμορφωνόμαστε πλήρως με τον GDPR.
Εάν έχετε ερωτήσεις σχετικά με το πώς επεξεργαζόμαστε τα δεδομένα σας, είστε πάντα ευπρόσδεκτοι να επικοινωνήσετε μαζί μας στο hello@fliprworld.com — απαντάμε γρήγορα και προσωπικά.
Διαβάστε την πλήρη πολιτική απορρήτου μας
Διαβάστε επίσης τον οδηγό μας για την ψηφιακή παιδεία και τις ιστορίες AI και το άρθρο μας για το iPad για παραμύθια πριν τον ύπνο.
Όχι — οι ιστορίες σας είναι ιδιωτικές και ορατές μόνο σε εσάς. Μόνο ιστορίες στις οποίες δίνετε ενεργά την υψηλότερη βαθμολογία μπορούν να συμπεριληφθούν ανωνυμοποιημένες στην ενότητα έμπνευσής μας.
Η αρχική εικόνα διαγράφεται μετά τη δημιουργία του avatar. Αποθηκεύουμε μόνο το avatar.
Ναι. Το Flipr είναι σχεδιασμένο ώστε τα παιδιά να το χρησιμοποιούν με ασφάλεια — χωρίς διαφημίσεις, χωρίς δυνατότητα επικοινωνίας με αγνώστους και χωρίς περιεχόμενο ακατάλληλο για παιδιά. Διαβάστε περισσότερα για τον [ασφαλή χρόνο οθόνης με το Flipr](/blog/skaermtid-med-god-samvittighed).
Μόνο ένας πολύ περιορισμένος αριθμός υπαλλήλων έχει πρόσβαση στα δεδομένα χρηστών — και μόνο στον βαθμό που είναι απαραίτητο για τη λειτουργία και τη βελτίωση της υπηρεσίας.
Ναι. Το Flipr είναι μια δανέζικη εταιρεία και συμμορφώνεται πλήρως με τον Ευρωπαϊκό Γενικό Κανονισμό Προστασίας Δεδομένων. Μπορείτε ανά πάσα στιγμή να ζητήσετε τη διαγραφή των δεδομένων σας, να δείτε τι έχουμε αποθηκεύσει και να εξαιρεθείτε από προγράμματα.